Laatst toegevoegd

HEINO NL 12647 x bekeken
WIJHE NL 12717 x bekeken
WIJHE NL 12434 x bekeken

Werknemers

ANKO Personeelsdiensten is een jong en snelgroeiend bemiddelingsbureau gevestigd in Heino, door ons uitgebreide netwerk hebben wij een groot aantal opdrachtgevers in diverse sectoren

Wij richten ons voornamelijk in het bemiddelen van de diensten uitzenden, detacheren en payrolling van personeel in allerlei sectoren. Door ons brede netwerk van opdrachtgevers zijn wij in staat de juiste match te maken tussen opdrachtgever en werknemer.

We zien onszelf niet als een standaard bemiddelingsbureau waarbij een vacature wordt gevuld en waar een opdracht kan aflopen. Wij proberen een langdurige relatie aan te gaan en jou een (in overleg) fulltime baan aan te bieden. Dat betekent dat wij bij een eventueel aflopende project zorg dragen voor directe aansluiting. Ons doel is jou ontzorgen van alle randzaken omtrent jouw werk. Uiteindelijk ben jij het visitekaartje van het bedrijf, wij proberen er vanuit kantoor alles aan te doen om dit zo goed mogelijk te faciliteren.

Onze kracht:
– Een goede werksfeer met leuke collega’s!
– Goede arbeidsvoorwaarden met een goed salaris!
– Vervoer van- en naar locatie veelal met ANKO bedrijfswagens
– Werkkleding en schoenen
– Digitaal verwerken van de gewerkte uren

– Werken met de benodigde (elektrische) gereedschappen
– NBBU - NEN 4400-1 en SNA gecertificeerd
– 24/7 bereikbaar
– Afspraak = afspraak!

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voor je aan de slag gaat. Wil je daarom informatie uit de praktijk van toekomstige collega’s? Bij ons is het mogelijk om naast een afspraak met ons, ook een toekomstig collega te spreken. Geheel naar eigen wens!

Contact:
Is het jouw al wat duidelijker geworden wat werken bij ANKO Personeelsdiensten betekent en wil je graag wat meer informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Inschrijven:
Wil jij je gelijk inschrijven, ook dit kan digitaal via onze inschrijfmodule.